2018-01-03 12:25:28• hírek • Bede Emőke

Szándékos gyújtogatás Kőszegremetén

A hosszú hétvége sokak számára a szórakozásról vagy a pihenésről szól, azonban a megye tűzoltói ilyenkor is szolgálatban vannak. Az év utolsó napjain három tűzesethez is kivonultak a lánglovagok, az egyik esetben szándékos gyújtogatással néztek szembe.

Január 30-án 14:50-kor futott be az egységes segélyhívón a bejelentés, mely szerint Kőszegremetén egy melléképületben tűz ütött ki. A fészerben szerencsére senki nem tartózkodott, így csupán anyagi kár keletkezett, ám ennek összege nem csekély. A tűz során a lángok martalékává vált két hűtőszekrény, egy quad motor, megrongálódott egy autó, és maga a fészer is tönkrement a tűz során. A tűzoltók munkájának köszönhetően a tűz nem terjedt át más épületekre, és azt is sikerült megállapítaniuk, hogy a lángokat vélhetően szándékosan gyújtották.
 

Egy nappal később Balotafaluból riasztották a tűzoltókat, ahol egy lakóház tetőszerkezete kapott lángra. A tűzoltók két autóval vonultak a helyszínre, a tetőt azonban így sem sikerült megmenteni, és az egyik emeleti szoba mennyezete is megrongálódott. A tüzet vélhetően a nem megfelelően hőszigetelt kémény okozta. Az eset során csak anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.
 

Végül, de nem utolósorban egy közlekedési balesethez is ki kellett vonulniuk a tűzoltóknak. Az apahegyi balesetben szerencsés módon senki nem sérült meg, viszont az összeütközött járművek szinte teljesen kiégtek. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: